HEALING

Kropp och själ

Sambanden mellan kropp och själ är för mej som  healingterapeut tydlig. T.ex stress och förträngda känslor leder till inre energiobalanser i kroppen. Tidiga tecken på dessa är olika kroppsspänningar. En healer kan läsa dessa kroppsminnen och behandla dem. Ofta ger healern tips och råd om hur dessa påverkar din hälsa och ditt liv och hur du kan hjälpa dig själv genom att förändra din livssituation.

Blockeringar

Jag arbetar med bl.a blockeringar i kroppen. Dessa kan beskrivas som hinder i kroppens energimässiga flöden som jag lokaliserar klärvoajant. Med hjälp av stenar kristaller och aura-soma produkter löser jag upp dessa hinder. När detta sker återställs de ursprungliga flödet i kroppen och åkommor som uppstått kan upphöra. Ibland räcker det med en behandling men oftast krävs det flera behandlingar. Sen är det att föredra att man, underhåller sin kropp och själ med healing och det bör då inte gå mer än 6-8 veckor mellan behandlingarna. Detta med att underhålla kroppen kan vara mycket individuellt. Det är något man får lära sej att känna in själv. Vilket du också kommer att göra.

Jag har med framgång behandlat personer med ångest, depressioner, utbrändhet, post traumatisk stressyndrom, whiplashskador, ledvärk m.m

I och med att man löser upp blockeringar och ökar energiflödet i kroppen så ökar förmågan att känna in sin kropp själv. M a o så är healing ett mycket bra redskap till personutveckling.

Hör gärna av dej för frågor eller om du vill, för en bokning.