Mitt namn är Anneli Blanckenfjell

(tidigare Karlberg)

Jag är född, uppvuxen och har levt i hela mitt liv på Västkusten. Jag har flyttat runt en del men nu bor jag i ett litet radhusområde i Alafors med min man Stefan min katt Lillstrumpa.
I vuxen ålder  har jag gått kurser och  utvecklat min mediala förmåga som har blivit till en stor glädje för mej. Den här förmågan har jag haft tydlig sen barnsben.

                           Annelimbarn2

Då var jag rädd och mådde väldigt dåligt av det. Jag såg, kände av och hörde från andra sidan. Först som vuxen kände jag trygghet och glädje när mina döda anhöriga tog kontakt. Efter en tid i en svår livskris tog jag emot healing av min mediala mentor.
Vad jag upplevde var helt fantastiskt och healingen har gjort mej stark och trygg och jag kände precis vilken väg jag skulle gå och vad jag ville syssla med. Jag ville lära mej mer om detta som kunde göra såna underverk med mej. Andlig Healing. Så jag utbildade mej till Healingterapeut hos Bettan Sandström i Alvhem.
Efter att ha arbetat i några år som Healingterapeut så ville jag vidareutbilda mej och valde då att läsa i Helsingborg (Akademin för ser-terapi) till Samtals-EFB- och Regressionsterapeut. Dessa verktyg kombinerat med healing har blivit en bra metod då det handlar om personlig och andlig utveckling. Eftersom vi aldrig blir fullärda så går jag hela tiden fördjupnings- och nya utbildningar och har däärför  vidareutbildat mej till par och realtionsterapeut (På Akademin för ser-terapi) och fördjupat mej i andlig healing. (Hos Hasse Nyander)

Kontakta mig

Tänk på att vara noga med att ni skriver rätt e-mail adress.

 

(required)
(required)

 

oropedik yastıkhttps://orginalcialis.com