KURSER  2018

NU ÄNTLIGEN!!! Är det dags att sätta igång med kursverksamheten. Jag har hållit utbildningarna till diplomerad Healingterapeut i mitt hem Men jag har bytt adress. Jag har flyttat från fina Sjövallavägen till lika härliga Hältorp i Alafors. Det har tagit mycket av vår tid och fokus men nu är det äntligen ordningställt utrymme för att ta in grupper så nu startar healingutbildningarna igen.

Kurserna i EFB och Meditation kommer också att starta under 2018 men datum är inte riktigt klar än.

Utbildning till Diplomerad Andlig Healingterapeut 3 steg 2018

Utbildningen hålls i Hältorp  Alafors Lördag kl 9-17 och Söndag kl 9-17. I utbildningen ingår bl a  Självhealing Närvarohealing Distanshealing. Öva på att ge varandra healing. Meditationer och övningar i personlig utveckling. Avslutningsvis så träffas vi vid ett 4 tillfälle då vi har diplomering för de som vill göra det. Diplomeringen sker en lördag mellan 11-17

Anmälan är bindande.

Steg 1 är en grundutbildning där vi tar upp mycket av självhealing. helgen 3-4 februari.

Steg 2 är en fortsättning på grundutbildningen och en förberedning på att ta emot klienter helgen 5-6 maj

Steg 3 är likaså en fortsättning på steg 1 och på steg 2 helgen 1-2 september

Steg 4 och diplomering sker 24 november 2018

Priset för utbildningsdelarna är 2.500 kr (inkl moms)/del och för diplomeringstillfället 700 kr (inkl moms)

Jag står för fika frukt och godis och vid diplomeringstillfället så bjuder jag på smörgåstårta/paj eller något liknande som vi kommer överens om. Övernattningstillfälle finns inte hos mej. Men det finns i Ale som jag kan rekommendera.

Möjlighet till att bli hämtad och lämnade vid Ale pendeln finns.

Under utbildningstiden och också efter, då du blivit diplomerad, så är jag din mentor. Dit du kan höra av dej om du vill ställa frågor och få råd över dina klienter.