REGRESSION

I en regression går du tillbaka till ett tidigare liv. Du kan också gå tillbaka till din barndom eller till en annan viktig tidpunkt eller händelse i det här livet. Detta sker under en djup avslappning.

Man kan i tidigare liv eller i barndomen ha upplevt händelser som man inte har bearbetat och därför tagit med sej till det här livet eller om det kommer från barndomen, in i vuxen ålder. Genom att konfronteras med det under en regression kan man lösa upp knutar som orsakar bekymmer för oss, såsom t ex fobier, depressioner, allergier, migrän, viktproblem, högt/lågt blodtryck, ätstörningar, relationsproblem. Listan kan göras lång.

Man kan också göra en regression för att det är spännande att se var och hur och när man har levt i tidigare liv. Ofta kommer man på varför man känner sej dragen till vissa platser och kanske vissa personer. Man kanske också kan få svar på varför man förhåller sej på ett speciellt sätt inför vissa saker/händelser/personer varför man har separationsångest, avskyr cirkus, varför man är rädd för vissa djur, rädd för att köra bil osv osv….

Vi har alla levt många liv innan detta. Därför kan man göra hur många regressioner som helst.

En regression tar 2-3 timmar att göra. Inklusive samtal före och en efter.viagra fiyatlarıelementor pro